Liberty Security

Paspoort-/beveiligingsgaren

Toepassingen

  • Paspoorten
  • Merkbescherming

LIBERTY SECURITY

Paspoort-/beveiligingsgaren

Hoge kwaliteit beveiligingsnaaigaren voor paspoorten en merkbeschermende toepassingen. Een unieke combinatie van beveiligingslagen en machineleesbare functies. Bevat zichtbare en onzichtbare beveiligingsfuncties. Verkrijgbaar in gevlochten of getwijnde uitvoering Draadstructuur en dikte op maat vervaardigd voor alle toepassingen.

PASSPORT NAAIGAREN
We hebben een van de veiligste beveiligingsgaren ontwikkeld dat momenteel verkrijgbaar is. Dit garen bevat meerdere substraten bestaande uit effen en meerkleurig naaigaren met levendige, fluorescerende kenmerken. Naast de uitstekende fluorescerende kenmerken wordt ons garen probleemloos verwerkt door zowel de Uno- als Kugler-inbind machines voor paspoorten. Ons beveiligingsgaren is beschikbaar in een verscheidenheid aan substraten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

BEVEILIGINGSGAREN VOOR MERKBESCHERMING
Ons beveiligingsgaren kan worden gebruikt om etiketten, kleding en lederwaren te naaien en biedt een voordelige, effectieve bescherming tegen vervalsing voor een breed assortiment merkproducten. Het garen kan getwijnd of gevlochten worden. We gebruiken hierbij stoffen en draden die een hoogwaardig resultaat garanderen en die we combineren met zorgvuldig gekozen kleuren en beveiligingsfuncties. Hierdoor is het product makkelijk herkenbaar en moeilijk te vervalsen. Neem contact met ons op voor meer informatie. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Liberty Kwaliteit

Onze productieprocessen voldoen aan de hoogste normen en worden voortdurend getoetst. We streven ernaar de beste prestaties te leveren om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Neem contact op

    *verplichte velden

    Ja, ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen voor verder contact